Codename: Escape Navigator

Szép kilátás!

Szép kilátás!

Kilátóról kilátóra: 12 óra alatt átszelni a Pilist

2021. október 11. - 10czi

45 kilométer hossz, 1600 méter szintkülönbség, 12 órás szintidő, 8 kilátópont, 5 hegycsúcs – ez a Telex teljesítménytúra, ami lényegében a délkeleti csücskétől az északnyugatiig végigszeli hosszában a Pilis hegységet, nagyjából annak gerincén haladva. A Telex TT átlagos túrázóknak komoly kihívás, de gyakorlott teljesítménytúrázóknak sem könnyű menet. Az időpont kiválasztása teljesen szabad, a teljesítésigazolás mobilon történik, az oklevelet Grafitember rajzolta. Vágjunk bele!

 

Útvonaltesztelő csapatunk a csillaghegyi HÉV-megállónál találkozott reggel 8 órakor, mert a túrát szerettük volna még világosban befejezni. A startpont gyorsan elérhető tömegközlekedéssel a belvárosból, de aki autóval jön, az is talál a környéken bőven parkolóhelyet. Mivel több bolt is van a közelben, a startnál egészítettem ki egy szendvicsből álló élelmiszerkészletemet egy feketecsokival és egy zacskó sós mogyoróval.

Folytatás erre >>

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkilatas.blog.hu/api/trackback/id/tr7816717924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása