Logo Pic
venember83 2024. június 17.

Tacchinardi: „Chiesát mindig hátráltatták a körülmények”

chiesa_federico_tapsol.JPGAlessio Tacchinardi beszélt a Tuttosportnak a számos szurkolót megosztó kérdésről, ami Federico Chiesa jövőjét illeti. „Ha a Juventus eladja Federico Chiesát, véleményem szerint hibát követ el a klub. Igen, vannak hullámvölgyei a pályán, de rendkívül robbanékony motor lakozik benne, és egyedi az egy az egy elleni helyzetekben, és szabadságot kellene adni neki a játékban. A Juventusnál soha nem láttuk az igazi Federico Chiesát, először volt a versenyhelyzet Cristiano Ronaldóval, aztán jött a sérülés, ezt követően pedig Massimiliano Allegri taktikai követelményei. Federico Chiesa soha nem érezte úgy, hogy megértik őt, miközben óriási kihasználatlan potenciál lakozik benne. Véleményem szerint pedig, ha van egy erős játékos a keretben, őt meg kell tartani.”

Fabrizio Romano mindeközben arról számolt be, hogy nem várható a következő hetekben előrelépés Federico Chiesa tekintetében, mivel a Juventus és Fali Ramadani, a támadó ügynöke abban állapodott meg, hogy az EB után fognak leülni tárgyalni a jövőről. Jelenleg nem zajlik egyeztetés az új szerződésről, a Juventus pedig nyitott a megkeresésekre, de Federico Chiesa csak az EB után fog dönteni jövőjéről.

Romeo Agresti két játékos helyzetéről is beszámolt, egyik a várhatóan távozó Matías Soulé. A megbízható újságíró szerint lényegében már elfogadták a felek a távozás tényét, és az elmúlt napokban egyeztetés történt a játékos képviselőivel, és az első ajánlatok elkészültek. A Juventus 35-40 millió eurót kér a játékosért. A másik játékos pedig a Juventus kiszemeltje, Riccardo Calafiori, ő elsőbbséget élvez a Juventus számára, azonban nem a Bologna által meghatározott feltételek mellett, mivel a Juventus nem fog 40-50 millió eurót fizetni az olasz védőért. Amennyiben az összeg nem változik, a klub egyéb játékosok felé fog fordulni annak ellenére, hogy Riccardo Calafiori számára is a Juventus jelenti az első számú opciót.

Ezen kívül a La Stampa szerint a Juventus csereügylet keretében szerezheti meg Giovanni Di Lorenzo játékjogát, mivel a Napolihoz szerződött Giovanni Manna szívesen fogadná a klub keretébe Enzo Barrenecheát.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Brutális turné közeleg 2025 elején
KoaX • 8 nap
Az Iron Maiden duplázik Budapesten
sunthatneversets • 3 nap
Motta megoldást keres a Juve gólaszályára
venember83 • 4 nap
A Napoli elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Schira: „Yıldız és Bremer csak óriási ajánlatért mozdítható”
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
Svaneti
Svaneti az érintetlen hegyek birodalma a Kaukázus magas hegyei között, amelyek Grúzia északi részét határolják Oroszországgal közösen. A vidék egykor a görög mitológiában is említett Kolkhisz része volt. A tudósok bebizonyították, hogy Svaneti az első  államszövetség formájában előre meghatározta a…
Hogyan változtatta meg az AI a mindennapjainkat?
>