Codename: Escape Navigator

Szép kilátás!

Szép kilátás!

Pilis Bike: szarvasként suhanni az erdőben biciklivel

2021. október 11. - 10czi

Amióta a Pilisi Parkerdő kialakította a Pilis Bike erdei kerékpáros hálózatot a Budapest feletti hegyekben, azt terveztük, hogy kipróbáljuk valamelyik útvonalat, de a bringaszállítási-logisztikai nehézségek miatt nem kerítettünk sort rá. Egészen a múlt hétvégéig, amikor is rájöttünk, hogy nem muszáj elvinni a biciklit, ha kölcsönözni is lehet, ráadásul elektromos hegyi kerékpárt.

1631040902-temp-oifmhm-20210907-1920-1280-90-zc.jpg

Pár hónappal ezelőtti megjelenésekor végignéztem a Parkerdő által javasolt kerékpáros túraútvonalakat, de a 15-25 kilométeres oda-vissza menetek nem hoztak lázba, mert egyrészt a folyamatosan változó körtúrákat szeretem inkább a túrázásban is, másrészt az elektromos rásegítés kiterjeszti a túra hatósugarát. Így találtam egy 45 kilométeres kerékpáros körtúrát a Visegrádi-hegység szívében, ami egyben csúcstúra is volt a hegység legmagasabb pontjára, a Pilis-tetőre.

Folytatás erre >>

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkilatas.blog.hu/api/trackback/id/tr8116717912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása