Codename: Escape Navigator

Szép kilátás!

Szép kilátás!

Börzsöny, ahogy még nem láttad

2016. szeptember 28. - 10czi

A hétvégén bejártuk a Nógrád-Nagymaros Kéktúra szakaszt, ami tulajdonképpen a börzsönyi részt jelenti. Szerencsésen kaptam el a fényeket a Csóványoshoz közel, meg aztán lejjebb a Remete-barlangnál is.

img_2962.JPG

Nagyon szeretem a Börzsönyt, többször írtam már ezekről az utakról, itt például, meg itt is, ezért nem szaporítanám a szót, nézegessétek inkább a képeket:

Természetesen a maga idejében jó videó is lesz ebből az útszakaszból, ágyúszóval-szarvasbőgéssel, de az még messze van.

Kommentelheted a posztot, ajánlhatsz más jó helyeket a Szép kilátás! blog Facebook-oldalán is, sőt lájkold a blogot, ha még nem tetted!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkilatas.blog.hu/api/trackback/id/tr3611750057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.09.30. 09:33:52

Bocs, hogy ilyet kérdezek, de hol aludtatok? Nagy-Hideg-hegy? Vinnénk a lányainkat (10 és 12) túrázni, és ez a börzsönyi szakasz pont jó lenne egy hosszú hétvégére. Igaz, én a másik irányból tervezem, mert péntek délutánra a Nagymaros - Törökmező pont jó, de második éjszakára akkor is kéne valami szállás.

10czi 2016.09.30. 10:29:43

@Csokis: Nagy-Hideg-hegy és Malom kulcsosház (a Törökmező tele volt). Foglaljatok mielőbb, mert a hosszú hétvégén sokan akarnak majd menni

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.09.30. 14:25:06

@10czi: Köszi szépen! Akkor rágyúrunk.
süti beállítások módosítása