Codename: Escape Navigator

Szép kilátás!

Szép kilátás!

Rám-kör: a túra a Visegrádi-hegységben, amivel nem lehet befürödni

2021. augusztus 02. - 10czi

A misztikus Rám-hegyet, az izgalmas Rám-szakadékot és látványos dobogó-kői kilátóteraszt összefűző Rám-körút az a 12 kilométeres túraút, amivel egy szülő se fog befürödni, ha meg akarja ismertetni 10 év körüli gyerekével a túrázást. Egy 11 éves autista kisfiú volt a vendégem, akiről hamar kiderült, több van a fejében a túráról, mint nekem.

1622653836-temp-faijjn-20210602-1630-1086-90-zc.jpgEnergiagyűjtés - Fotó: Martiskó "Amerika" Gábor

A napokban „főtúrásbácsi” minőségemben kaptam emailt egy 11 éves budapesti kisfiú mamájától, aki leírta, hogy kisfia, aki szintén Gábor, imád túrázni, és nagyon kedveli a telexes túracikkeket. A levél szerint „Gábor autista kisfiú (a spektrum szinte alig észrevehető részén, de az igazsághoz hozzátartozik), agya egy komplett lexikon, a környező hegyek minden adatát kívülről fújja, és biztosan imádna egy közös túrát, mert végre olyasvalakivel túrázhatna, aki szintén ennyire otthon van a témában”. (Gábor mamája hozzájárult az idézethez.)

Folytatás erre >>

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkilatas.blog.hu/api/trackback/id/tr1216647338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása